imamdan cok guzel ogretmen olur 

kapat
  1. milii eğitim sisteminin çarklarının ne kadar hızlı döndüğünü belirten tümcedir. benim ağzımdan değil iZMiR Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Yılmaz'ın ağzından çıkmasıdır bunu önemli yapan.

http://www.hurriyet.com.t...ndem/10421083.asp?gid=229

(bkz: güzel)
    #4264852 (kuku goren masum koylu, 22.11.2008 14:50)
  2. örnekleri için: milli güvenlik dersine giren komutan.
    #4264856 (holysin, 22.11.2008 14:51)
  3. normalde, pedagojik formasyon almayan insanların öğretmen olmaması gerekir * ancak pedagojik formasyon alanların bile ''deforme'' olduğu bir ülkede garip karşılanmayacak durumdur bu:

(bkz: müstehak)

ayrıca bunun da es geçilmemesi gerekir, evet: (bkz: #4264856)
    #4264912 (the doors of perception, 22.11.2008 15:03)
  4. Türkiye'de öğretmen yetiştirme ve öğretmen atama sisteminin ciddi bir şekilde gözden geçirilmesini bir kez daha gözler önüne seren açıklamadır. Nasıl ki bir matematik öğretmeninin makine mühendisliği yapması yadırganırsa, bir makine mühendisinin matematik öğretmenliği yapması da o derce yadırganmalıdır. imamların din bilgisi yeterliymiş. Doğrudur. Ama bilmek çok başkadır, öğretmek çok başka...
    #4264936 (ayenci form, 22.11.2008 15:10)
  5. ilahiyat fakültesi mezunu imamların gayet yapabileceği ve hakları olan bir iştir öğretmenlik. burda dikkat edilmesi gereken nokta ilahiyat fakültesi mezunu olmaktır . yani türkiyede en üst düzeyde din eğitimi veren bir kurumdan mezun olmuş olmaktır.
    #4264964 (aha ben de geldim, 22.11.2008 15:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

imamdan cok guzel ogretmen olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. imamdan cok guzel ogretmen olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imamdan cok guzel ogretmen olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about imamdan cok guzel ogretmen olur. Copyrights of the articles are belong to their authors.