imam adnan sokak 

kapat
  1. istiklal caddesi'nin en canli yan sokaklarindan birisidir. taksim'den gidince sagda kiliyor. bibucuk, cambaz, melek, vat69, alman biraevi, zurih gibi barlari ve gece kulupleri vardir. ayrica tiyatro atolyeleri filan da vardir. hem eglence hem kultur mekani be. bir sokaga sigdirmislar bir de.
    (laz pacino, 09.03.2006 11:18)
  2. rahmetli yaşasaydı "ulan adımı verecek başka sokak bulamadınız mı ? " derdi.
    (kargabeyaz, 14.01.2007 00:20)
  3. aynı zamanda pulp, life roof, ucan ev gibi cafe-barların da bulunduğu sokak. vakkonun karsısında kalıyor.
    (shinobi, 14.01.2007 00:31)
  4. leman kultur de bu sokaktadır
    (chanson de roland, 14.01.2007 00:32)
  5. i.ü hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi önder babat ın öldürüldüğü sokak.

(bkz: önder babat)
    (kolibandı, 14.01.2007 00:53)
  6. dgd istanbul şubesinin bulunduğu sokak.
    (diyonsos, 14.01.2007 01:01 ~ 01:02)
  7. (bkz: dorock)
    (vernon sullivan, 09.03.2007 01:01)
  8. sık sık yaşanan olaylarla gündeme gelen sokaktır.
    (dobrowski, 09.03.2007 01:10)
  9. çok sesli ve bol renkli, ironi yuvası
    hayatımın iki senesini geçirdiğim çok renkli sokak bu sokakta bir de fem yurdu bulunuyor nasıl olur öle bir ortamda fem össye hazırlık yurdu mu olur
    demeyin oluyor.
    (bkz: yeşilçam sineması)
    (bkz: tabakçı öğrenci yurdu)
    (etemkulah, 26.08.2007 20:17)
  10. şimdi benim önce tanım yapmam gerekse çok klasik birşey yazıcam, istiklal caddesi sokağıdır. ancak benimle ilgili kısmı da şu nüfus kütüğümde yazıyor ki ben bunu çok ayrıcalıklı buluyorum. * ama leman ı bilen, yesilcam ı bilen, beyoglu nu, istiklal i, istanbul u bilen bilir ne demek istediğimi.
    (novakatinamite, 23.10.2007 09:38)
  11. istiklal caddesinin en hareketli sokaklarından biridir. içerisinde kaktüs, dorock*, pulp gibi pek çok farklı kesime hitap eden mekanları barındırır. sokağın aşağısında meşhur leman cafe vardır. ekşi limon`a giden sola dönülüp 50 metre ileri gidildiğinde ise oldukça farklı bir işletme anlayışına sahip, kebap yerken bi yandan sting, bob marley vs. dinleyebileceğiniz ucuz ve güzel* bi kebapçı da vardır.
    (tornado of souls, 14.12.2007 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» komunizm sahipsizlikten yikildi » bana soz ver » hande ataizi » hazarlar » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » fasizmin kurbani turban » chrome » ay » ping pong masasi » iskenceci » galata kulesi » witchcraft » 792 sayili petrol kanunu » lizz wright » 402 numarali sinif » damsiz olarak mekana girme teknikleri » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » fizik » yalinayak basi kabak » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » zile nin tarihi eserleri » deatly » alkonost » cep sarji sutyen » mahrem » sari gelin » salvatore quasimodo » dikembe mutombo » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa