imac 

kapat
  1. apple firmasının çıkardığı renkli kasasıyla göze hitap eden, bir kere alışılınca kolay kolay bırakılamayan bilgisayar adıdır. ram ve harddisk dışında herhangi bir ekleme yapmak zordur ancak mac os sistemiyle değme pclere taç çıkartır.
    (montajelemani, 16.02.2006 09:48)
  2. yanında verilen mighty mouse da bir tasarım ve işlevsellik harikasıdır, ayrıca kendisi renksizdir, tabiri caizse bembeyazdır.* appleın o harika tasarımlarda baş rolü oynayan renktir* imacler de. g5 işlemcisi gerçekten çok hızlı ve güçlü bir işlemcidir. daha da performans arıyorum ama mac'den vazgeçmem diyorsanız intel dual core işlemcili imacler ihtiyacınızı karşılayacaktır efendim.
    (imac, 16.02.2006 20:31 ~ 20:39)
  3. metallica delisi bir sozluk yazari daha.hos geldiniz efendim.
    (Hexagram, 13.05.2006 22:14)
  4. sozluge bilgi girisi yapalim kampanyasinı hatırlatmak istediğim yazar kardeşimizdir.
    (the kene, 17.05.2006 12:16)
  5. açık sözlü bir yazardır.
    (dukur, 17.05.2006 12:17)
  6. kendisine neden sozluge bilgi girisi yapalim kampanyasi nın hatırlatıldığını anlamayan yazardır. zira entrylerim incelendiğinde birisi(ki o da moderasyon tarafından silindi) dışında sozluge bilgi girisi yapalim kampanyasinın hatırlatılmasını gerektirecek bir entryimi bulamadım.
    (imac, 17.05.2006 17:12 ~ 17:14)
  7. kanımca esrayı kıskanan yazar.

edit : kanımca esra gibi bir kızla hiç beraber olmamıs yazar.
    (bkz: esra supersin)
    (ümit, 24.07.2006 23:33 ~ 23:38)
  8. erkek olmasına rağmen karşı cinsi nasıl kıskanacağını düşünen yazar. aynı zamanda böyle başlıklar gırla giderse* bok atanlara karşı uludağsözlüğü savunamayacak yazar.*
    (imac, 24.07.2006 23:36)
  9. birinci nesil, gerizekalı olmayan yazar. ikisini birden nasıl beceriyor anlamış değilim. mesela ben de birinci nesilim ama gerizekalıyım. ilginç şeyler tabi bunlar.
    (arjen robben, 25.07.2006 00:02)
  10. imac a olan saygımdan dolayı bişey demek istemıyorum.
    (bkz: sittir git)
    (ümit, 25.07.2006 00:06)
  11. insan olmanın hiç de o kadar kolay olmadığını bize bu gece gösteren kişi. demek ki neymiş , insan doğup zamanla özümüz hayvana kaçabiliyormuş. teşekkürler imac. iyi uçuşlar.
    (witch, 25.07.2006 00:28)
  12. (bkz: pilot yazar)
    (ümit, 25.07.2006 00:28)
  13. 7 agustosta yenileri gelecek olandır. Bu sefer kesin. gercekten.
    (Soulmate, 01.08.2007 12:06)
  14. an itibariyle yenilenmiş urun. isteyen engadget'e goz atsın derim. ama sanki eski tasarım daha iyi gibiydi be steve ha?
    (Soulmate, 07.08.2007 20:37)
  15. reklamında kullanılan parca için;
    (bkz: exodus honey)*
    (Soulmate, 14.09.2007 23:42)
  16. kullanırken orgazm olduğum makina. bal gibi kilitlenir ama sadece sorun çıkaran program kilitlenir. geri kalan uygulamalar sikine bile takmaz kilitli programı. windows gibi force quit yaptıktan bir yıl sonra kapatmaz programı. force quit denen hedeye tıklarsınız progamın adını seçersiniz, tamam abi der kapatır programı. tabi bir de şu var bilin bakalım kilitlenen program hangi firmaya ait olur genelde? evet microsoft dediyseniz yanılmadınız.
    (yavuzum, 04.10.2007 11:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» andriy shevchenko » tomas sivok » istikbal » kralice sureyya » avrupa ile amerika arasindaki farklar » kochisarli elvan dalton » kolestrol » erhan goksel » ne desem inanirsin » buji » italyan edebiyati » ceyhan in tarihi eserleri » amy lynn lee » 06 gel 31 » nihat dogan was here » entry e bakiniz » kiyamet gunu gazete mansetleri » www bizkacparayiz com » ali kirca » sirasi degil » hafizayi guclendirme yontemleri » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » 12 mayis 2008 cin depremi » amerisyum » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » gittigidiyor » aga dizileri » yaran facebook iletileri » street fighter alpha 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa