iltifat ettikten sonra bir sey degil demek 

kapat
  1. iltifatı hakeden birine inceliğin doruklarına çıkarak iltifat ettikten sonra yapılabilecek en büyük hayvanlığı yapmaktır.

-oksan saçların gerçekten çok güzel. beni benden alıyolar.
    +gerçekten mi arif? çok teşekkür ederim. seni seviyorum canım.
    -ne demek efendim. bir şey değil. görevimiz. kim olsa ayni seyi yapardi.
    #1276375 (sen bana bu diyemezsin, 08.02.2007 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

iltifat ettikten sonra bir sey degil demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iltifat ettikten sonra bir sey degil demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iltifat ettikten sonra bir sey degil demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarasconlu tatarin » zelle » saatini yuz yil geriye almayan kolpa kemalist » sasha vujacic » ayar yedim kacayim » isik hizina ulasmak » carl landry » btm » olasi 2008 erken secim sonuclari » hic kiz arkadasi olmamis universite ogrencisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci