ilteber selim 

kapat
  1. bir sözlük yazarıdır,italyan liselidir,candır canandır...*

sözlük için bir şanstır kendisi,iyi kullanılması gerekir...
    kopuyoruz mütemadiyen,yakında ülkenin yönetiminide ele geçirince herkes oeeh diycek zaten...

edit:benvenuto selo!!
    (probus, 14.04.2006 14:20)
  2. aklı başında sozluk yazarı.
    (jayjay, 05.07.2006 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mririan » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » halit bey in konaktan ayrilisi » takimin esekligini yapan futbolcular » trailer » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » emule » camide kralice protokolu » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » antakya nin tarihi eserleri » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » street fighter dovuscusu olarak nihat dogan » owl » the offspring » malatya katliami » erkeklerin garipsenen davranislari » mansur ark » jameer nelson » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » kayitli uludag sozluk okuru » okan bayulgen » okey oynamayan dorduncu selim » galatasaray » ictim sarabi siktim arabi » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » serenat » cumhuriyet halk partisi » kuzey isiklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa