illuzyonsuz gozluk takan 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozluk takan yazarlar
  2. gozluk takan goz doktoru
  3. gozluk takan baykus
  4. gozluk takan zenci
  5. barda gozluk takan hoduk tip
  6. gece gozluk takan insan
  7. ray ban yerine 5 ytl lik gozluk takan bilincsizler
  8. buyuk cerceveli gozluk takan artist
  9. gunes yokken gozluk takan dallama
  10. sinifta gozluk takan tek ogrenci olmak

© 2008 - uludağ sözlük

illuzyonsuz gozluk takan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. illuzyonsuz gozluk takan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu illuzyonsuz gozluk takan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » ben bu yaziyi sana yazdim » paint it black » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » yaran diyaloglar » apu nahasapeemapetilon » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » aglamaktan yaslanmak » teknik ogretmen » ferhat » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » yuha yani » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » bertolt brecht » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osuruklu sirin » ahmet yildiz olmedi » net sicarsin » jolly joker balans » futbol kulubu » adsl faturalarindan bikmak » ezik » gem of true sight » muzo » der meister » magusa » niyetsiz sozluk » yanlis anlasilmis sarki sozleri » gabriel garcia marquez » plutarco elias calles