illet eden kiyafet etiketleri 

kapat

1. kıyafetlerin ekseriyetle ense nahiyesinde bulunan marka etiketleridir bunlar.
    bu tip takıntısı olan insanların kendilerine yapacakları en büyük kötülük yeni alınan kıyafeti etiketini kesmeden giymek olacaktır.
    gün içinde sürekli kaşındırdığından elle çekiştirerek koparmaya çalışarak caaanım giysinin yırtılmasıyla sonuçlanabilmektedir.
    bir de böbreklere yakın kısımda bulunan, giysinin hammaddesinden dem vuran ferman gibi uzun etiketler vardır.
    yarışmaktadırlar ensedekiyle.
    #179772 (cikarinbeniburdan, 18.04.2006 22:07)
  2. tshirtün yanlarına eklenen etiketlerdir. bu turlerı, fazlasıyla gıcık eder, kasındırır.
    #179782 (painkiller, 18.04.2006 22:12)
  3. başka bir yönü ile bakarsak * 15.990 yazılması. niye 16 değil?bunu alıyorum ama o 10 kuruşu da istiyorum kardeşim diyesi geliyor insanın.
    #179802 (kacak kelebek, 18.04.2006 22:18 ~ 22:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

illet eden kiyafet etiketleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. illet eden kiyafet etiketleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu illet eden kiyafet etiketleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about illet eden kiyafet etiketleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.