illaki 

kapat
  1. illa
    #297985 (can, 31.05.2006 19:06)
  2. hakan peker isimli şarkıcımızın bir şarkısı. hakan peker dinlemeyen bu bünyenin gecenin bu vakti aklına bu şarkının nerden geldiği bilinmez ama yorgunluğun yan etkisi olabilir diyerek sözlerini ekliyorum.

sözleri:

Kendime soramam ne diye
    Ötesi yok dönemem geriye
    Bunca zaman yaşadığım aşklara
    Baktım ayrı ama hep aynı
    Sanki ben kabahat gibiyim
    Bekledim bitsin de gideyim
    Bunca zaman yaşadığım aşkların
    Hepsi ayrı ama hep aynı
    içimde yeller eser
    Halimi bir görsen
    Neler neler çektim ah bu yüzden
    Hop! be alınma sen
    Seviyorum desen
    Neler neler çekerim ah bir bilsen
    illaki aşk arıyorum
    Sağdan soldan çalıyorum
    Bir de ben sana soruyorum
    ilahi aşk bu mu
    Denedim ayrı, ama hep aynı
    #1313801 (gonulcelen, 16.02.2007 23:45)
  3. pınar sucuk reklamlarının vazgeçilmez repliği. dolmuşa doluşmuş insan kalabalığının, mangalda sucuk tarifi veren adama verdikleri cevap.
    #2900596 (asiti kaçmış kola, 26.01.2008 20:35)
  4. (bkz: illa ki)
    #3232903 (ulfgar, 05.04.2008 14:33)
  5. (bkz: pınar sucuk)
    #3509585 (DjarumTurk, 08.06.2008 02:06)
  6. hemen hemen, mutlaka anlamına gelir...
    ama tam karşılığı değildir, bazı yerlerde farklı anlam taşıyabilir...
    #3851174 (modelman, 21.08.2008 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

illaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. illaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu illaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » notrinova » vice » ask acisi » house of the rising sun » mithat korler » berbere sac tarif etme sikintisi » limanla kavgali isyankar kaptan » sigara birakanlara tavsiyeler » isparta » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » gece » kosheen » emma shapplin » zollinger ellison sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunu yapan turktur dedirten olaylar » karagunes » korcan karar » sabri sarioglu » kujata » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » tanrinin hayalgucu » orijinalinden guzel olan coverlar » teknik ogretmen » turk kizlari » enerji cocuk » irib » genc fenerbahceliler » gumushane » matrixxx