ilkyar 

kapat
  1. ilkogretim okullarina yardim vakfi, odtü hocaları tarafından kurulmuştur. kesinlikle medyada yer almak istemiyorlarmiş. http://www.ilkyar.org.tr
    (aLexTacy, 16.12.2006 04:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» prettyinpink » road runner i yakalamaya calisan coyote yi tutmak » sabri sarioglu na ac milan in kanca atmasi » sevisme baslatici diyaloglar » okey gen tr » kendini aramak » sabah aksam » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » diadra » metrolardaki ters koltuklar » crzytarantla » sari cizmeli mehmet aga » heat » buhran donemi » cirkin olmanin dezavantajlari » ne var ki » dislerini fircalamayan insan » soran kalmadi » bencil » uc kiz bir ana » cam sakizi varken veet e bir ton para doken ozenti » bu nasil istanbul zindan icinde » sex and the city » gundi » hocam sinava calisabilir miyiz » otobus soforu » the citizens » sokakta sessiz sozlukle artist devrimci gencler » uclari kirik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa