ilkokulu bitirdigi 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

ilkokulu bitirdiği gün Cumhuriyet şairi,
    Saçında kurdelesi Lozan gibi;
    Sonra her yıl öldürüldü, öldürüldükçe de
    Hemeninden göğe huthutler çizildi.

Gelecek zaman oldu şimdiki zaman;
    Irmak aşağı inen güz parçası,
    Çok süslü bir halkın arasından,
    Benimsin!

iyi anlarında sesin kalınlaşıyor
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329891 (fatal, 21.02.2007 14:09)

© 2008 - uludağ sözlük

ilkokulu bitirdigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilkokulu bitirdigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilkokulu bitirdigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tukurukus » cit » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » corum » brothers of the lame » cervix uteri » kafasi calisan ac kalmaz » benim niye yok » dunyanin en yalniz canlisi » something s missing » 7 nokta 4 yetmedi mi » ahmet altan » grand ekinoks » talih kusu » erdal sarizeybek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » piti » the genius of charles darwin » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » gece vardiyasina kalan seovi turu » karagunes » ataturk un karga kovalarken olmesi » temel bilgi teknolojileri » bilgi sozluk » 13 ekim 2008 » zeytinburnu » fakir pici » deniz fidel che » turkler ve uzayli atalari » soganli sirkeli ayran