ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar 

kapat
  1. isimleri okan, baris, ersin, berrak.. olan kişilerin azılı düşmanlarıdır.

işleri güçleri kafiyeli ve tü kaka şeyler uydurmaktır.

bu yüzden aman ha kızınıza berrak ismini koymayın derim. ya da deniz. tabi bize ne ama, her sınıfta fırlama bir delikanlı mevcuttur ve kızınızın psikolojisini bozabilir. erkek ise bir yere kadar.
    #3510926 (www wwwwwwwwww www, 08.06.2008 14:29)
  2. adı geçen çocuk dışındaki herkesi güldüren çocuklardır. bu espriler ilkokulda kalmalıdır. ancak günümüzde büyük yaştaki insanların da bu esprileri yaptığını görerek şaşırmaktayız. bunun nedeni recep ivedik sinema filmidir.
    #3511265 (umbrasword, 08.06.2008 15:48)
  3. muratların baş düşmanıdır.
    #3626866 (kediye kafa atan mucahit fare, 06.07.2008 12:11)
  4. hasan isimli insanların da düşmanıdır bunlar.
    #3627005 (dreamsworkers, 06.07.2008 13:04)
  5. - aydıııın! ben sana kaydım ahahahaha
    - arcaaaa! kokarca amuahuahah
    - canaannn! hayvan puahahah
    + engin? a.ına koyiim!
    - uymadı ki salak?
    + uysa da koyiim, uymasa da koyiiim...
    - ühühühü öğretmeniiim mithat bana küfür ediyo ühühühü

böyle şerefsizdir bunlar. koca kafalar...
    #3627138 (crysania, 06.07.2008 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » beziman » taraf » her gun okula giden ogrenci » supermassive black hole » banka sinavinda gozlem yapmak » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » house of the rising sun » ibibik » hopa » philippos » evlenmek » idris i bitlisi » upside down house » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hattori hanzo nun baseball sevmesi » irib » recep tayyip erdogan in msn i » nights in rodanthe » kadi » dogan gorunumlu sahin » butterfly caught » dunyanin en korkulan taraftari » ultractor » robbie maddison » turkey hill » sokullu » recylcle bin » yeddiemin » ua pasali