ilkokul 1 de okula gelen igneciler 

kapat
  1. okulun açılmasına takip, en geç 3 ay içerisinde okula gelen, sağlık ekibidir bunlar. çiçek abbas tipli beyaz bir ford minibüsün, okul sınırları içerisine dalmasıyla, bir bağrış - çığrış okulu kaplar.
    #2505114 (dalton ana, 22.10.2007 19:19 ~ 19:23)
  2. (bkz: aşıdır o aşı)
    #2505120 (isi degistirgeci, 22.10.2007 19:20)
  3. okulun erken biteceği günün habercisi olan şahıslardır. *
    #2505122 (infectus, 22.10.2007 19:21 ~ 19:22)
  4. şemsi paşa pasajında iğnesi büzüşesicelerdir. *
    #2505124 (dragonhead40, 22.10.2007 19:22)
  5. acayip gaz insanlardır. şöyle ki;

+ hadi çocuklar liste sırasına girin.
    - anneeee.. ühüü.. ıngaaaaaa..
    + aaa!! korkucak bişey yok çocuklar. yok mu delikanlı aranızda?
    bebe sohodo: ben varım her hafta astım aşısı oluyorum zaten.. ehehe nolucak ki?
    + aferim işte delikanlı böyle olur. bakın cesur arkadaşınıza.
    bebe sohodo: teyze kübraya söyle kübraya o baksın..
    + getir kolunu bakim..
    bebe sohodo: tam.. ayyyy anne.. teyze benim doktor acıtmıyodu yaa.. deştin kolumu yaa. h.stır gitti karizama... kübra bakmıyodu dimi?
    + aferim işte bu kadar kolay, hadi sıraya girin bakalım...
    #2505157 (sohodo, 22.10.2007 19:30)
  6. (bkz: yarım gün geldiysen işaret ver)
    #2505443 (Aci Biber, 22.10.2007 20:27)
  7. kuyrukta beklenılen en heyecan verici andır. sınav kagıtları dagıtılmadan önce yasanan heyecan gıbı. iğne bile özletiyor kendisini.
    #2505503 (luciddreaming, 22.10.2007 20:43)
  8. bana hicbir zaman igne yapmayi basaramayan zavallilardir * yaptirmam igne migne !

bir de en one gecip de kollarini sivayanlar vardi, gicik kapardim !
    #2505542 (ericadamstr, 22.10.2007 20:55)
  9. sıranın yavaş yavaş size gelmesiyle dahada bir korku sarar bünyeyi. insan kendini nazi kambındaki yahudi gibi hissediyor böyle bir durumda. küçüklüğümde okuldan nefret etmeme sebep oldunuz be ne biçim hemşireysen kolumda izi kaldı o aşının.
    #2505557 (batis, 22.10.2007 20:58)
  10. kullan at şırıngaların icadından önce minnacık çocukların gözlerinin önünde eşşek kadar iğneyi ateşte kızartan çok hayvan insanlardır. *
    #2505589 (t bag, 22.10.2007 21:07)
  11. (bkz: inneci eysan)
    (bkz: bolvadin)
    #2505600 (akraba evliligi urunu, 22.10.2007 21:10)
  12. (bkz: kabus)
    ne güzel renkli renkli fasulyelerimizle oynuyoruz, abaküsün boncuklarını çeviriyoruz, pratik olarak top oynayamasakta ali'nin topu tutmasıyla hayallere dalıyoruz aşı nerden çıktı? bunlar sürü psikolojisine sebep olan kişilerdir. bir anda bütün sınıf ağlamaya başlar, arada bir iki cengaver çıkar ben iğneden korkmam der. işte onlar o haftanın karizma mahluklarıdır. hababam sınıfında güdük necmi'nin tünelden çıkmaya çalışan şaban'a bağırdığı gibi giiiiiiiiiit gelmeeeeee diye bağırılası kişiler.
    #2505610 (trink, 22.10.2007 21:12)
  13. kızılay kolu öğrencileriyle birlikte hareket ederlerdi bunlar..öğrencilerin kafasını bir ton ıvır zıvırla doldurup uyuşturduktan sonra aşıyı basarlardı..

"bu aşıların içerisinde küçük küçük askerler var.vücudunuzda düşman askerleri ile karşılaşıyorlar.düşmanları öldürüyorlar.sizde hasta olmuyorsunuz.belirli bir zaman sonra sizin askerleriniz de ölüyor ve takviye yapmak gerekiyor."

seneler sonra gelen cevab:hassiktr lan..
    #2505632 (mrtince, 22.10.2007 21:17)
  14. iğne korkusundan bayılmıştım o ara yapmışlar bana adiler...
    #2505634 (siyasalda okuyan tiki, 22.10.2007 21:17)
  15. ilkokul 1, ilkokul 5, lise 1'de uğrayan iğneci tayfasıdır. ilkokul 1 de yapılan iğnenin izi hala bütün ihtişamıyla durur.

o zamanlar plastik şırıngalar yok, herifler demir şırınga kullanıyorlar. ben de o kadar ballıyım ki pazartesi günü kalkamadığımdan okula gitmiyorum. ertesi gün bir gidiyorum sınıf piyasada yok. derken bu adamlar beni anlayamadığım bir şekilde buluyorlar. hemen kendilerine ayrılan odaya götürüyorlar. demir şırınganın ucunu küçük piknik tüpünde ısıtıyorlar, kendilerince dezenfekte ediyorlar.

noluyo lan diyemeden şoka girmiş olan benim kolumu sıyırıp iğneyi yapıyorlar. ağlayamıyorum bile şoktan.

it herifler enfeksiyon kaptırtıyorlar bana, yaradan deli gibi iltihap akıyor hala unutmam rengini. izi gördükçe hala saydırırım kendilerine. kemikleriniz sızlasın.

5. sınıfta istihbarat kuvvetli, o gün okulda iğne yapılacağını öğreniyoruz. aynen eve geri dönmeyi düşünürken işgüzar arkadaş "olm ya hasta olur ölürsek" diye atlıyor. paşa paşa sınıfa girip kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.

lisede iğneden korkan erkek sadece sınıfın şamar oğlanıdır. onun dışında kimsenin gtu karizmasına leke sürdürmeye yemez. rambo edasıyla kol sıvanır, aşı yaparken baklır, sıradakilere "acımadı ki" diye hava atılıp ertesi günkü tatil için programlar yapılır.
    #2505636 (kimlanbu, 22.10.2007 21:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ilkokul 1 de okula gelen igneciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilkokul 1 de okula gelen igneciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilkokul 1 de okula gelen igneciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ilkokul 1 de okula gelen igneciler. Copyrights of the articles are belong to their authors.