ilker yasinin israrla kazim kazim demesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arda turan kazim kazim semih senturk triosu
  2. kazim kazim in gol attiktan sonra yaptigi dans
  3. kazim kazim in milli takimda oynamasi
  4. kazim kazim sana kari lazim
  5. emre tilev ve ilker yasinin mac toplantisi yapmasi
  6. kazim aga
  7. gel kazim im gel
  8. kazim
  9. kazim oz
  10. kazim kazim

© 2008 - uludağ sözlük

ilker yasinin israrla kazim kazim demesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilker yasinin israrla kazim kazim demesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilker yasinin israrla kazim kazim demesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigarayi birakmanin zararlari » google » kurtlar vadisini torrentden indirmek » ask konusur » vampir yarasa » onune gelene hakaret eden basbakan » bon iver tarzi baslik acma rehberi » tac » bilgi islem » seus » gul ki » avcilar kampusu » eren keskin » cukura dusup sakatlanan futbolcu » zulfu livaneli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » gelmis gecmis en buyuk grup » sozlukteki yobazlar » cirkin oldugunu kabul eden kiz » bunyamin ayasi turbesi » kaynana semra » tretuvar calismasi » yaran cep telefonu mesajlari » hayatin cekilecek cile olmamasi » avea11 » ask susar » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » micky green » iskur bana is bul » wunderman