ilker tahsin maclari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilker tahsin
  2. euro 2008 i ilker tahsin anlatsin
  3. tahsin
  4. amator lig maclari
  5. mahalle maclari
  6. tahsin yazici
  7. tahsin mayatepek
  8. tahsin demir
  9. tahsin oner
  10. tahsin unal

© 2008 - uludağ sözlük

ilker tahsin maclari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilker tahsin maclari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilker tahsin maclari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet » besiktasliyim sigara iciyorum » samil basayev » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » yaran okul muduru laflari » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » bir derdim var yasanmisliklari » katy perry » benfica » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » cilgin bir hayat yasamak » here comes the sun » akasha » yaran facebook yorumlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lgbtt » ofsayti anlamayan kadin modeli » m m m » jolly joker pub xl » osurmak » akp li gibi konusma klavuzu » zenci turkler » tirto » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » halka tatlisi » zeyno baran » yaran basliklar » doe maar » gokhan zan » prisoner