ilk yazilarinin hepsi futbolla ilgili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. futbolla ilgili espriler
  2. futbolla ilgili bloglar
  3. futbolla ilgili basliklarin cok entry icermesi
  4. surekli futbolla ilgili basliklar acmak
  5. futbolla ilgili entry girmeme nedenleri
  6. israrla futbolla ilgili entry girmek
  7. tam karizma yaparken futbolla ilgili entry girmek
  8. sabahin korunde futbolla ilgili entry girmek
  9. futbolla yatip futbolla kalkmak
  10. allah yazilarinin arapca olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

ilk yazilarinin hepsi futbolla ilgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk yazilarinin hepsi futbolla ilgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk yazilarinin hepsi futbolla ilgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyiler siyah giyer » allah abd yi krizle cezalandirdi » karpuz getir yiyeyim » laikligi hayat tarzi zannetmek » radyo televizyon ve sinema » kalpsiz adam » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » hayata dair ic burkan detaylar » gullible » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » incek » ask acisi ceken erkek » seovi » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » carriye roxalina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » dusty kid » acliktan aglamak » dusta aglamak » kufur etmeden kufur etmek » adini soylemeyen sevgili » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » mamma mia » efes dark » death and all his friends » moldovya » sozlukte pazartesi sabahi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » yavuz selim demirag