ilk uc entrynin edit tarihi 1970 yamulmuyorsam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yamulmuyorsam
  2. edit yapmadan edit notu yazmak
  3. 01 01 1970
  4. 1970 ler
  5. 1970
  6. 12 aralik 1970
  7. 1 ocak 1970 persembe
  8. 1970 dunya kupasi
  9. 1970 model 280 sel mercedes
  10. 1970 sagmalcilar kolera salgini

© 2008 - uludağ sözlük

ilk uc entrynin edit tarihi 1970 yamulmuyorsam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk uc entrynin edit tarihi 1970 yamulmuyorsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk uc entrynin edit tarihi 1970 yamulmuyorsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bring the boys back home » virtus bologna » bu ask beni yorar » samanliktan kaldiramadim samani da zuhtu » sozluk ici arama » neden olmasin » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » orucu acmak icin ezanin bitmesini beklemek » the other boleyn girl » seni diledim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games