ilk sosyalist 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sosyalist
  2. sosyalist akp
  3. sosyalist sozluk
  4. nasyonal sosyalist
  5. sosyalist isci
  6. liberter sosyalist
  7. sosyalist enternasyonal
  8. son sosyalist ulke
  9. sosyalist demokrasi
  10. sosyalist partiler

© 2008 - uludağ sözlük

ilk sosyalist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk sosyalist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk sosyalist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heroes » hakan celik » sevebilme ihtimalini sevmek » walter cronkite » rainer maria rilke » adim adim kiz tavlama » yeniceri » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » faati » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » antalya altin portakal film festivali » ali cevat akkoyunlu » last fm » julius aghahowa » little child » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet ali nuroglu » alderney » seri katil oldurmek » melankolik » ezoterizm » joey jordison » sozlugu karistirmak istemek » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » buralardan gitme » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » le dejeuner des canotiers » 1990 dogumlu olmak » volkan demirel in avrupa macerasi » istanbul universitesi avcilar kampusu » hayatin cekilecek cile olmamasi