ilk seks deneyimimi itiraf ediyorum 

1. yıllardır uykularımı kaçıran bu korkumu, ancak üzerine gidersem yeneceğime kanaat getirdiğim anda ağzımdan çıkan ilk söz öbeği.

3 ya da 4 yaşlarında olmalıydım. o zamanki tabirimle "çük"ümle başım dertteydi. olur olmaz yerde kalkıyor, etrefa karşı, "pantolonunda çadır kurmuş" izlenimi veriyordu. neye yaradığını da bilmiyordum doğrusu. kalkık anlarında benle konuşmak istiyordu sanki. onun için birşeyler yapmamı ister gibiydi. çiş yapıyordum, "çamaşır mı sıktı acaba" diye "dal daşşak" geziyordum ama olmuyordu. istediği bu değildi.

o yaz, tatilde köye gitmek istedim. bunu neden istediğimi de bilmiyorum. ama gönderdiler. ve benim için unutamayacağım bir çocukluk hatırasının perdeleri böylece aralanmış oldu.

dedemle kırlarda gezmiş, canlısını hiç görmediğim at, eşek, inek gibi hayvanlarla tanışmıştım. çok güzeldi. ama dikkatimden birşey kaçmadı. at atın arkasına geçiyor, eşek eşeğin, hatta arı arının. çükleri de kalkık vaziyette. arınınkini göremedim ama bakmak için yaklaştığımda bişey batırdı, sanırım onunki de kalkık vaziyetteydi, acıttı. "haa lan bunlar heralde böyle öpüşüyor" gibi bir açıklama bile getirmiştim kendi kendime.

anlamıştım şimdi, benim oğlan öpüşmek istiyordu. başladım kurban aramaya. köydeki çocuklar şehirli bir veletle nedendir bilinmez ama fazla ilgilenirler. ben de bunu kullandım ve yan komşunun torununu samanlıkta kıstırdım. ismi fatma'ydı sanırım. "hadi evcilik oynayalım, ben koca alayım sen de benim karım ol öpüşelim" dedim. "tamam sen şimdi benim kocam mısın? o zaman sen babamın damadı mı oluyosun?" filan derken ben bunun dudağını kaptım, kaparken de kafalarımız tokuştu. benim burnum onun da dudağı kanıyordu ama bırakamazdım, öpüşmeliydik. öpüşme olayını ya ben beceremiyordum, ya da tarzım bu değildi. atları aklıma getirip geçtim arkaya, önce onun eteğini indirdim, sonra da benim çadırın direğini çıkarıp, bunun arkasına değdirip öylece kaldım. peki şimdi ne yapmalıydım? "en iyisi işe bir aritmetik boyut kazandırmak" diyerek sesli olarak 10'a kadar saymaya başladım. "1,2,3,4,...10. tamam bitti çek eteğini yukarı" "peki kocacım". itaatkar bir eşti. bu daha eteğini, ben de pantolonumu henüz çekmemiştik ki abisi içeri girdi. "napıyonuz layn? babama demezsem sizi!" "abi dur o senin enişten"... aynı gün köyden ailemin yanına tekrar gönderildim. dedem libidosu düşük bir toruna daha fazla bakamazdı.

şimdi herşeyi anlıyorum, ama neden 10'a kadar saydım acaba? o zaman erken mi boşalıyordum yoksa? bu korku ve utanç beni yedi bitirdi.
    #2844774 (peter petrollu, 16.01.2008 01:29 ~ 01:37)
  2. (bkz: sapık olacak çocuk)
    #2844896 (gibi geliyor bana, 16.01.2008 01:52)
  3. bunu diyen kişi erkekse genelde 1.68 boyunda diri vücutlu oldukça çekici bir kadın olan karşı komşusu naciye hanımı başrol olarak kullanır..
    #2844924 (vaapad, 16.01.2008 01:59)
  4. (bkz: sözlük bağyanlarına selam ederim)
    #2844946 (irishstorm, 16.01.2008 02:02)
  5. (bkz: bilinçaltındaki sapık ruhu ortaya çıkaran başlıklar)
    #2844947 (gibi geliyor bana, 16.01.2008 02:02)
  6. (bkz: sen sapıksan bana ne)
    #2844966 (blanche, 16.01.2008 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk seks deneyimimi itiraf ediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk seks deneyimimi itiraf ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk seks deneyimimi itiraf ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yol su elektrik » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » carlos alberto oliveira capone » sevgilinin inatci olmasi » ford fiesta » taraf » alternativa » kurt student » turhan bozkurt » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » guzel kizlara ofke duymak » inanmak istenilen yalanlar » bilgin gokberk » abgeschopftes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orucumu seninle acarim » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » gama bomb » jennifer carpenter » uludag sozlukteki morlar » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » basliklari alt alta okumak » kankaya asik olmak » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » atesin cevresinde toplanmak » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » umbertobaggio » ucuncu dunya ulkeleri » sozlukle ilgisiz istekler » burdayim