ilk randevuda feci sekilde tuvalet ihtiyaci 

kapat
  1. fena bir şeydir kendini ispatlaman gereken bu ilk turda hiç beklenmedik ezik bir durumdur. tuvalettte kalma sürenden ihtiyaç şeklinin tespit edildiği hissi tuvaletin alaturka olması ve kıçını yıkarken sol ayakkabı dışının ıslanması da sıçtınızın işaretlerinden olmakla beraber uzun süre içerde kalmanız ve ellerinizi kurulayacak herhangi bir materyalin olmaması da tiksindirici bir hadisedir. (bkz: ıslak eller)
    #1186018 (BIRDMAN, 21.01.2007 19:36 ~ 19:44)
  2. baskı ve heyecan sonucu gelen tuvalet ihtiyacıdır. ama rahat olunmalıdır. nihayetinde karşıdaki de bir insandır. onun da ihtiyacı gelebilir. hatta beraberce tuvalete gitme de teklif edilebilir. tabii kapısına kadar. sonra kız kız tuvaletine, erkek erkek tuvaletine girer ve ikisi de rahatlar.
    #1524814 (arabaciarabayatasget, 14.04.2007 00:08)
  3. 'ee, ben bi yüzümü yıkıyayım ya, başım ağrıyor biraz' bahanesi üretilecek durum.
    #1524824 (nikim yok benim, 14.04.2007 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk randevuda feci sekilde tuvalet ihtiyaci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk randevuda feci sekilde tuvalet ihtiyaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk randevuda feci sekilde tuvalet ihtiyaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 yilda 18 cocuk doguran kadin » turkuler » kurtuba » tecavuz » uyuyan insani uyandirma yontemleri » yazarlar 80 yasinda olsa acilacak basliklar » beat » turkcenin degerinin bilinmemesi » gelismeler bolumunden baslik araklamak » 21 aralik 2012 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games