ilk rambo 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rambo
  2. can rambo
  3. rambo v
  4. rambo 3
  5. rambo 2
  6. kasaturasiz rambo
  7. cok alemsin be rambo
  8. rambo bicagi
  9. rambo berk
  10. rambo yusuf

© 2008 - uludağ sözlük

ilk rambo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk rambo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk rambo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece sesleri » turkiye de astronot olmak » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » rename » somnium mortuum » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » hattori hanzo nun baseball sevmesi » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » cebe akan tukenmez kalem » addictive drums » kalpsiz adam » kultursuz dinazor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » annenin sosyalizmi cokerttigi an » uludag sozluk hakkinda ne dediler » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » cuntry boys and city girls » mithat korler » azimle sican mermeri deler » shame and scandal in the family » semahat geldiay » turkler ve uzayli atalari » goz doktoru » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » dmm firat » bu maceranin sonu uzayda biter » eskisehirspor » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar