ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne 

kapat
  1. aslen başlık; "televizyonda ilk kez yayinlanan filme annenin ben bunu izledim demesi" dir. *
    malum türk ailesi yapısı gereği akşam yemeğinden sonra üstüne çöken rehaveti tv karşısında pijama atlet ile oturup, ( bana şimdi biz öyle oturmuyoruz, biz eve ayakkabıyla giriyoruz deme, atma recep din kardeşiyiz, ingiliz kraliyet ailesinden gelme değiliz) demli demli çay içerek, pisküüt neyim yiyerek geçiştirir.

işte yine böyle akşamlardan birinde elinizde ince belli çay bardağınız içinde tavşan kanı çayınız, bacaklarları 2. 80 ( türklere özgü ölçü birimi) uzatmış, yayılmış bir şekilde akşamdan tv de gördüğünüz filmi telefona kaydederek alarmı kurmuşsunuzdur. babaya da söylemişsinizdir. zira babanın kanal değiştirirken boks maçı ya da western bir film görse anında size verilen sözü satacağınızı bildiğinizden, ailecek oturalım, aile yaşamına destekte bulunalım, sevgi kelebeği olalım diye önceden fılmin süper olduğunu tv de ilk kez yayınlanacağını, 5 dalda oskar aldığını ( yalana bak) filme ailecek hasta olunacağını falan söylersiniz.

film başlar, anne filmin daha başında oyunculardan ilkin şüphelenir, gözleri kısar, neydi filmin adı falan diye sorular sorar.

ve filmin daha ilk sahnesinde anne bombayı patlatır; "ayyy ben bunu izledim ölicek şu sarışın kız"
    işte kalpgözü açıklığı budur, öngörü budur yeminle.

işte bunun altında yatan gerçek aslen, o gün, o saatte, o filmin annenin gerçek hayat sandığı, dizisi ile çakışmasıdır. yapacak bir şey yoktur. elinde örgüsü içeriye giderken o, siz bir filmin yanına koyulan tv de ilk kez ibaresi' ne bir de bu bilge kadına bakakalırsınız.

tanım: her annenin yaptığı olay. yeminle bak.
    #3400760 (nukleerella, 15.05.2008 16:20)
  2. filmi daha önceden sinemada izlemis olabilecek annedir.
    #3400777 (denizdvs, 15.05.2008 16:25 ~ 16:26)
  3. spoiler hastası annedir, beğenmeyeceğini tahmin ettiği filmin içine edip, başka kanaldaki yerli dizi yada yarışma programına zaplama amacındadır.
    #3400789 (never neverland, 15.05.2008 16:28)
  4. genelde her evde bulunan anne modelidir.
    çoğu zaman haklıdır da.cidden daha önce izlemiştir.(burada tv de ilkkez ibaresinin yalan olduğuna parmak basıyorum)
    sarışın kız ölecek dedikten hemen sonra susmaz, "anne tamam anlatma" demeye kalmaz filmi bastan sona anlatır.
    sana da üstüne bir bardak soğuk su içmek kalır.
    #3400943 (sustum, 15.05.2008 17:02)
  5. anne değil ama aynı tespiti yapan kardeşlerim ve eşim var.
    hepsi bir tarafa birde bu laf binbir zahmetle bilet bulunup galasına gidilen filmde söylenmiyor mu..
    işte o an, o an ben değilim..
    #3400982 (grafikirimgeldi, 15.05.2008 17:11)
  6. hiç bir şeyden geri kalmak istemeyen ben biliyordum zaten diyerek teknolojiden geri kalmak istemeyen annedir.
    #3400993 (lolita lempicka, 15.05.2008 17:13)
  7. (bkz: ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen çocuk)
    (bkz: back to the future)
    #3401032 (archvile, 15.05.2008 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » zallbay » sulley muntari » kendi actigi basliga bkz veren yazar » nessaj » ismail yk » eleanor faye bartowski » joseph fiennes » carsi grubunun isim degisikligi yapmasi » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci