ilk kez sarki sozu giriyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sarki sozu yazmak
  2. sarki sozu siteleri
  3. en anlamli sarki sozu
  4. bir sarki sozu olarak yar
  5. iyi sarki sozu olur bundan
  6. notepad de sarki sozu yazmak
  7. replik sarki sozu basliklari
  8. sozluge sadece sarki sozu girmek
  9. sarki sozu yaziminda yuzeysellik akimi
  10. turkce sarki sozu yazma kilavuzu

© 2008 - uludağ sözlük

ilk kez sarki sozu giriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk kez sarki sozu giriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk kez sarki sozu giriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deliryum » akalkuli » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » binnur kaya » algolagni » gece » anozognozi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » herkesgibi » absurdite » sabri sarioglu » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » insanin basina gelebilecek en kotu olay » delikanli adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pirpir » rammstein » central park ta geceleyin dolasmak » sahsim tarafindan » acik imza » koylerin eski isimleri » sagcilari taniyinca solcu olmak » otme bulbul » metaphor » icinde patlasin » mario elie » yaran kisisel iletiler » bir turk olarak kurtlere soruyorum » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » antonio davis