ilk kazandigi parayi dukkanin duvarina asan esnaf 

kapat
  1. meslekteki ilk günlerinde, ilk defa otobandan kadın kapan kamyoncunun hatıra niyetine saklayamayacağı şeyi, para asarak yapan esnaftır.
    #1328337 (dekadans, 20.02.2007 23:00)
  2. eğer bu kişi emlakçıysa iflas etmesi garantidir.
    #1328384 (Khutuck, 20.02.2007 23:08)
  3. ilerde bir gün zengin olunca yapacağı, olum ben bak nerelerden geldim, serzenişlerine zemin hazırlamak amacıyla ileri dönük atılmış bir adımdır, gönül bu adamların iflas etmesini sonra o parayı oradan efendi gibi alıp gidip eve ekmek, peynir, süt neyin almasını arzular ama adamlar öyle bir hırsla doludurlar ki ticarette hızla yükselir ve en nihayetinde köşeyi dönerler, sanırım marifet o asılı parada, artı bir konsantrasyon sağlıyor olsa gerek..
    #1328404 (xiphoideus, 20.02.2007 23:12 ~ 23:13)
  4. son kazandığı para da olabilir.
    #1328448 (asmevejiya, 20.02.2007 23:20)
  5. geldiği yeri ve hedeflediklerini unutmayan, sürekli yenilik arayışındaki hırslı şahıs.
    #1328471 (abberline, 20.02.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk kazandigi parayi dukkanin duvarina asan esnaf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk kazandigi parayi dukkanin duvarina asan esnaf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk kazandigi parayi dukkanin duvarina asan esnaf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kevin keegan » lcd vs plazma » sallasor » orhan ak » nickimicinotuzharfgerekiyormus » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » still loving you » antwerp » en iyi arkadas » sansini kendi yaratmak » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » dardanos aile mezari » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » degisik yasam felsefeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yavsakimsi » aliceinchains » ben kendim ve yine ben » fosforlu prezervatif » prezervatif yerine migros poseti takmak » the tudors » kara kara badem gozler » disko krali » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » osur dediysek sic demedik » bir canim var al senin olsun » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » denizcilik isletmeleri yoneticisi » inekli koyu » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek