ilk iki filmi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cam filmi
  2. b filmi
  3. ari filmi
  4. suc filmi
  5. ilk korku filmi
  6. nefes filmi
  7. devam filmi
  8. sinema filmi
  9. fotograf filmi
  10. televizyon filmi

© 2008 - uludağ sözlük

ilk iki filmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk iki filmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk iki filmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » eksi oy almak » cocuklar vurdurmasin » yaran diyaloglar » nigde » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » el feneri » jack krauser » berguzar gokce korel » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » oldum de uyandim » son tavsiye edilen entrylerim » gokhan zan in sakatlanmasi » ertugrul saglam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » ezik » rapper ninja » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » doktorun hastasindan nefret etmesi » nar » revenge » slaven rimac » moskova » ua cennet » why high one why » ogrenci ogretmen diyaloglari » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » maddeler halinde konusan insan