ilk firsatta ben de kullanicam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. futbolcunun birak ben kullanicam demesi
  2. her firsatta hukumete saldirmak
  3. her firsatta ataturk e laf sokmak
  4. her firsatta aglayan insanlar
  5. her firsatta aglayan sevgili
  6. her firsatta osmanliya kufretmek
  7. her firsatta ab ye boyle mi girecegiz demek
  8. kedinin ilk firsatta evden kacmasi
  9. dinci olup her firsatta kemalizme saldirmak
  10. her firsatta namaz kilan ateist genc

© 2008 - uludağ sözlük

ilk firsatta ben de kullanicam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk firsatta ben de kullanicam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk firsatta ben de kullanicam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karanliga cak kibrit » hazreti ebubekir » ali gultiken » fislenmekten korkmak » pc de film izlerken msn acip yazma diyen zihniyet » acil servis » allah zihin kacikligi versin » firefly studios » art vandelay » onur tuncer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci