ilk entrysini girdigi yazardan sorumlu olmak 

kapat
  1. var mıdır böyle bir şey merak ediyorum cidden.

sözlükte dolaşırsınız, gözünüze yeni bir nick çarpar, tıklarsınız "kimdir nedir bakalım?" deyu. "aa kimse entry girmemiş" dersin ve ilk entrysini girersin.

yeni gelen her yazar kapalı bir kutu olduğundan onun sonradan tür entryler gireceğini bilemezsiniz. ama sonradan batıran bir yazarın ilk entrysini girdi diye entry sahibini kötülemek akıl kârı değildir.

bu da yatmadan önce tespiti olsun.*
    #3630163 (enderun sevgiler, 07.07.2008 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk entrysini girdigi yazardan sorumlu olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk entrysini girdigi yazardan sorumlu olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk entrysini girdigi yazardan sorumlu olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iphone3g » gondar » turkcell in odedigi reklam ucreti » desti izdivaciniza talibim » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » tanri nin olmadigi yer » onay bekleyen entry » ugur isilak » blindness » insurgency » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » yalnizim » 128 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall bize de ayfon alsana » cenabet » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » rui manuel trindade jordao » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » korkan kiz » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ahmet yildiz olmedi » osman batur » bu havada gidilmez » goz doktoru » senkronkaymasi » bob woodward » mudur » knockin on heaven s door