ilk entry wikipedia dan olmalidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wikipedia dan entry asirmak
  2. wikipedia dan kopyala yapistirla entry
  3. ilk entry benim olmalidir
  4. ilk entry hanim olmalidir
  5. son entry nasil olmalidir
  6. ilk entry tanim olmalidir
  7. ilk entry tanim seklinde olmalidir
  8. entry tamamen yazara ait olmalidir
  9. girilen son entry mutlaka kelime i sehadet olmalidir kurali
  10. wikipedia org tr

© 2008 - uludağ sözlük

ilk entry wikipedia dan olmalidir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk entry wikipedia dan olmalidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk entry wikipedia dan olmalidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrenc reklamlar » radyo a » yesilcamda kadinlari hamamda toplama klisesi » helal olsun dedirten entryler » ramazan i serif » silkelen de kendine gel » erci e » bluevelve » burasi turkiye burdan cikis yok » a shot at love with tila tequila a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games