ilk entarin ben olam dedim yavrum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk entarin benden olsun istedim
  2. ilk entarin benim olsun istedim
  3. ne dedim ki sictin dedim
  4. elif dedim be dedim
  5. kurban olam marx ina weber ine
  6. kurban olam ayina yildizina
  7. kurban olam ak basli kartalina
  8. kurban olam marx in sakalina
  9. kurban olam milliyetci oylara
  10. kurban olam ayarina yildizli bakinizina

© 2008 - uludağ sözlük

ilk entarin ben olam dedim yavrum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk entarin ben olam dedim yavrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk entarin ben olam dedim yavrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingiltere nin saglik sistemi » dudak yolmak » bir top toplayici olarak arda turan » naomi » pomodoro » facebook » pratik nedenler » yerli erotik dizi ismi onerileri » avrupa aslani » yapilmis en aptalca dalginlik » kecilerin prezervatif kullanmasi » izmirli kizlar » vibratore turkce karsilik bulmaca » persembenin gelisi » onurkul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » signal » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » orlon kazakli adam » pasta hut » evin » yarim kalmak » mitroglou » zenci turkler » gokdeniz karadeniz » var misin yok musun christina aguilera » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » meslek orgutu » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi