ilk defa diskoya giden yurdum kirosu 

kapat
  1. efendim böyle arkadaşlar girişte palto veya kabanlarını çıkarmazlar, içeri girdikleri ilk 5 dakika boyunca ortamı, insanları gözlerler, bir süre sonra da kendisinden hiç beklenmeyecek bir rahatlıkla kendilerini dans pistine atıp, 80'li yıllarda geçen türk filmlerindeki disko sahnelerine nispet yaparcasına figürler gösterirler.
    az önceki o cool'luktan bir eser kalmamıştır. içilen içkilerinde etkisiyle ortamdaki tanıdık tanımadık bütün kızlara işaret gönderirler ancak büyük ölçüde aldıkları olumsuz yanıtlarda hızlarını kesmeye yetmez. gecenin sonunda djden istenen bir oyun havası ile yoresel motiflere uygun son figürlerde sergilenilir. eve giderken hepsinin ağzından duyabileceğiniz ortak cümleyse '' haftaya yine gelelim abi'' olur. şiddetle kaçınınız...
    #56800 (montajelemani, 07.02.2006 06:10 ~ 06:12)
  2. üstte beyaz bisiklet yaka bir atletimsi, altta açık mavi kot pantolon ve onu tamamlayan siyah bir kemer, ayakkabı olarak tercih edilen air jordan stili basketbol ayakkabıları ne nihayetinde sarsak dans figürleriyle kolayca ayırtedilebilecek vatandaşlar...
    bunların; beyaz atlet yerine, en hararetli ortamlara * * * boğazlı kazakla gelenleri de mecuttur...
    #56989 (ferrole, 07.02.2006 14:11 ~ 14:12)
  3. arkadaşlarıyla halay çekebilir.*
    #131184 (say, 25.03.2006 14:57)
  4. aslında yazıktır. ne yapacaklarını bilemezler, davranışları ve giyinişleri yüzünden dikkat çekerler. önlerindeki her kıza yiycek gibi bakarlar, aptal aptal gülerler. alışık olmadıkları bi ortamdır kısacası. türk filmlerinde zengin kızların dalga konusu olurlar, gururlarıyla oynanır.
    #131192 (melek, 25.03.2006 15:02)
  5. "akşama com disko cintonik" "zabaha kader dens dens" diyen zihniyettir,
    fotoğraf çektiren turistlerin "smile" demesiyle
    "ismail değil mevlüt bacım" cevabını veren de aynı kişiler değilmidir.
    #131580 (scarface, 25.03.2006 19:22)
  6. (bkz: i love you, i love you)* *
    #131583 (dramtatatam, 25.03.2006 19:24)
  7. genelde diskoya alınmaları mümkün olmasa da, kimileri görünüşten kıvırtıp birşeyler yapıp, içeri sızarlar. içeri sızan bu kesim, içeriyi ve insaları, yeni bir ağaçlık alan bulmuş ayı modunda süzerler... daha sonra deneme/yanılma yöntemiyle bu ortama nasıl uyum sağlayacaklarını tespit ederler.
    #2548552 (AbramelecH, 02.11.2007 21:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk defa diskoya giden yurdum kirosu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk defa diskoya giden yurdum kirosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk defa diskoya giden yurdum kirosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» somebody » kayip sahne sanat grubu » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » dexter s laboratory » baskanim beni al » barhan » pazarlik yapan insanlarin hissettigi muthis huzur » musteriye misafir demek » alirim yok » temur ketsbaia a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci