ilk defa anket doldurdum yuh artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne ben anket doldurdum
  2. haydar abi anket doldurdum
  3. anket doldurdum hincliyim
  4. hanim kos anket doldurdum
  5. anket doldurdum mutluyum
  6. 10 defa dusun 1 defa konus
  7. anket dolduran anket acan kadar sucludur
  8. anket baslik acip entry de anket bu demek
  9. anket olmayan basliga da anket demek
  10. anket anket ustune kurdum binayi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» araba camindan gotu gostermek » kin » lost » eski sevgiliyi ozlemek » adab i muaseret » basortulu kizlar kasedimi almasin » fenerbahce nin shevchenko transferi » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » are you dead yet » anti emperyalizm populistligi » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » star wars clone wars » hic erkekle cikmamis kiz » aferin cok iyi dusunmussun » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » athos portos aramis » tecavuz insanlik disidir » masa tenisi » kardese yapilan iskenceler » zavet » hop osurup hop kalkmak » superstar » uludag sozluk » 1890 » var misin yok musun » madem ermenisin istemeden vermelisin » robinson crusoe ve cuma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa