ilk cinsel iliskisi ozel olsun isteyen kiz 

kapat

1. (aslen ilk cinsel iliskisinin ozel olmasini isteyen kiz modeli olacakti ama 45 karakter sendromu...)
    bu kizlar genellikle "bekaret denen sacmaliga inanmiyorum ama ilk sevismemin ozel olmasini istiyorum" diyen kizlardir. yani meali "annem goster ama elletme dedi" sozudur. evet, gosterirler. gun olur elletirler de. ama is sevismeye gelince kizimiz bahaneler uretir, ozel olmasini ister. tamam, hersey kademe kademe olabilir ama belli bir kademeden sonra kilitlenme neden olsun ki? yani level atlamak gittikce zorlasir hatta imkansiz hale gelir.
    ortami hazirlarsin, hersey super ama hala ozel olmalidir. ozeli mi kalmis artik?
    bence bu tipdeki kizlar elma armut gibi erkek secerler. yolda giderken gordugu erkeklere tek tek "verilir, verilir, verilmez" diye analiz yaparlar. (kendini evlilige saklayan kizlara tabiki sozum yok, saygim sonsuz...)
    #821867 (acilarin cocugu, 06.11.2006 14:11)
  2. amacına ulaşmak istiyorsa ilk cinsel ilişkisine kocası ile girmesi gereken kızdır.
    #3908919 (grand ekinoks, 03.09.2008 05:49)
  3. ikincisini nasıl istediği merak edilendir.
    #3908921 (kuru pilav, 03.09.2008 05:52)
  4. kendimi kocama saklıyorum,ben açılmamış bir goncayım vs.
    #3909004 (edjo, 03.09.2008 08:52)
  5. bundan daha normal bir istek olamaz.

- ne yani! sen çocukluğundan itibaren, bir erkeğe kızlığını sunmanın anlam ve önemi hakında nutuklar at! kafa yıka! ondan sonra da ilk cinsel ilişkisinin özel olması yönündeki isteğini hayretle karşıla...

- ne yapacaktı? bir gece vakti, ıssız bir sokağın duvar dibinde, ayaküstü mü vermeliydi kızlığını?
    #3909012 (liberalisticcommunist, 03.09.2008 09:01)
  6. herhangi bir kızdan farkı olmayan kız.

Hayatındaki öncelikleri belirlemeye, neyi nasıl, ne zaman yaşayacağına karar vermeye doğal olarak hakkı olan kızdır ayrıca.
    #4013911 (lay lay lom, 26.09.2008 23:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ilk cinsel iliskisi ozel olsun isteyen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk cinsel iliskisi ozel olsun isteyen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk cinsel iliskisi ozel olsun isteyen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ilk cinsel iliskisi ozel olsun isteyen kiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.