ilk basta kendim yazmistim assagidan ekle butonuna bastim explorer hata verdi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (27 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk basta kendim yazmistim assagidan ekle butonuna bastim explorer hata verdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk basta kendim yazmistim assagidan ekle butonuna bastim explorer hata verdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk basta kendim yazmistim assagidan ekle butonuna bastim explorer hata verdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enderun sirin » dunyanin en cok kufur yiyen insani » tkip » dusty kid » mus » her tur seks yapilir » nar » amsterdam » suleyman akdi » rengin soysal » the recycler » zall kimdir » bob marley » become a premium member now » thakaho » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erdal sarizeybek » enerji cocuk » isinmak icin vodka icmek » yerfistigi » antalya » serdar akinan » call of duty world at war » kufur etmeden kufur etmek » iran » divide et imperium » elektronik diskoteknostronik » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » daniel tozser » viski cacik » ikimize