ilk aklima o geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x dedin aklima geldi
  2. sivrisinek dedin de aklima geldi
  3. aklima gelen basima geldi
  4. aklima geldi gene okumak istiyorum
  5. aklima sicayim aklima
  6. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  7. ha geldi ha gelecek derken geldi
  8. abi sahibi geldi abi tavuk geldi
  9. yaz geldi hos geldi minik kus opuverdi
  10. yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi

© 2008 - uludağ sözlük

ilk aklima o geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilk aklima o geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk aklima o geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bloodsucker » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » norton ghost » mutluluk » ask vazgecer » asagipinar tumulusleri » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » harry kewell » time to burn » sevgilinin hasta olmasi » rahmetli ozal i unutamamak » adnan sezgin » vicdan » alim icin din yoktur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur » bakireler ulkesi » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » teror olayinda mesaj aramak » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » emine senlikoglu » adim adim kiz tavlama » siz de mi seriatcisiniz be » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » canima kadar » iki penisli dogmus bebek » melda irmakkesen » kucuk kizlari gorup uzulmek » hocaya tavir alan ogrenci » altinci nesil yazarlar