ilk 11 i tamamen degistirmek 


kapat
  1. kötü biten bir maçtan sonra kötü performans sergileyen futbolcuları yedeğe çekip yerlerine yeni isimleri ilk 11' de oynatmak.
    #3425628 (abberline, 21.05.2008 04:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ilk 11 i tamamen degistirmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilk 11 i tamamen degistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilk 11 i tamamen degistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rojbin tugan kalkan » a drinking song » pen6 » butun aile bireylerinin farkli sehirlerde olmasi » tarik tarcan in sunuculuk yonu » julio baptista » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » overlap » idmanin nese kaynagi olmak » a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci