iliskiyi bitirebilecek gaflar 

kapat
  1. emekle elde edilmiş, rayına oturmuş bir ilişkiyi bir kaç saniyede hiç edebilecek gaflardır. telafi etmek için verilen gayret insanın ömründen çalar. *

orkun: nermin * bitanem bak sana ne aldım.
    nurhan: * umrumda değil orkun git sahibine ver sen onu!
    orkun : naptım ki ben şimdi yaa * *
    #724493 (patik giyen vampir, 11.10.2006 18:49 ~ 19:28)
  2. - hayatım şu karşıdan gelen kadına bak sanki freddy'nin kadın versiyonu. *
    + allah belanı versin senin. o benim annem!
    - * ııı yok hayatım ben yanındakini kastetmiştim.
    + o da ablam gerizekalı!
    - !!??*# *
    #724920 (patik giyen vampir, 11.10.2006 20:40 ~ 20:44)
  3. eğer kişinin dilinde ufak bir problem varsa,asla söylememsi gereken söz,mutlak bir gaftır..

-aşkım,götlerin çok güzel..*
    #724951 (Slammer, 11.10.2006 20:47)
  4. (bkz: sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek) *
    #724967 (Eqin, 11.10.2006 20:49)
  5. sevgiliye yanlışlıkla gönderilecek bir sms herşeyi berbat edebilir. Şöyle ki:
    (olm\kzm benim o kızla\çocukla tanışmam lazım derhal. neydi o öyle ya ? kendimden geçtim vallahi.)
    gibi bir sms en yakın arkadaşa gönderilmeye çalışılırken el alışkanlığı ile sevgiliye gönderildiğinde:
    artık muhtemelen eski sevgili moduna geçmiş olan kişiye 2. bir sms olarak :
    (diye msj atmış bana bizim sapık ortunç\gülveren. inanabiliyor musun ya aşkım ahhaha...)
    yazılmalıdır.
    (bkz: yerse ne ala)
    #725237 (Berserk, 11.10.2006 21:45 ~ 21:46)
  6. -canım ya senin bu sürprizlerin inan çok mutlu ediyor beni...
    +eeee o kadar sene abaza gezdik..
    #1853965 (darksideofthepink, 02.07.2007 18:28)
  7. - benim en çok neyimi beğeniyosun?
    + gözlerin o kadar güzelki. dudakların, yanakların, göğüslerin, kalçan. mallar yerinde anlıycağınn..da hassiktir ya. ne dedim ben!!
    - hayvansın sen!!!
    + haklısın..
    #1853984 (deatly, 02.07.2007 18:34)
  8. arkadaş: ya hani birini davet etmiştik dernek için kimdi o?
    sevdicek: selen yılmaz.. *
    ben: %&/(.
    arkadaş: hayır hayır o değil hani gelmişti bizde kalmıştı.. *
    sevdicek: selen yılmaz ya *
    ben: ^+%&/( *
    arkadaş: hayır binali o değil! * *
    sevdicek: haaaaa * selen özkale.. *
    ben: hayırdır geriye bi dönüş yaşadın?
    arkadaş: boku yedin *
    #1854010 (pantalasSA, 02.07.2007 18:40)

© 2008 - uludağ sözlük

iliskiyi bitirebilecek gaflar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iliskiyi bitirebilecek gaflar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iliskiyi bitirebilecek gaflar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacriter » yarinlardan gelen kiz » arkadasa sozlugu anlatmak » kadikoy belediyesine dava » orgazm olmanin bin yolu » chrome windows u neden cokertmeyecek » bir iltifat olarak pic » hayata dair ic burkan detaylar » dispraksi » yaran okuyucu yorumlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games