iliskinin kurtarilamayacak olmasi 

kapat
  1. yorucu git-gel ler sonucunda kimbilir kaçıncı kez ayrılıp barışmışınızdır,ama o kadar yıpranmıştır ki iki tarafta dayanacak takat kalmamıştır.önce boş telefon konuşmaları,sadece buluşmuş olmak için buluşmalar,duygusuz öpüşmeler...bir yemek tekrar tekrar ısıtılıp yenmeyeceği gibi ilişkileride o kadar çok ısıtmamak lazım...
    #1466654 (geluta zado, 29.03.2007 11:52)
  2. kısa ya da uzun süre ayrılığın ila. gibi geleceği durumdur. kaybedilen $eyin kesin olmadığı dü$üncesine dayanarak, "nasıl olsa devam edicez" dü$üncesinin hakimiyeti altında olmak ise, ili$kinin uzatmaları bitirdiğinin i$aretidir.
    #1466679 (3742372836, 29.03.2007 11:57)
  3. 4 dakika uzatma verilmiş bir maçta 90+4 te beş gol birden atmayı beklemek.
    #1468125 (orn wan kenobi, 29.03.2007 18:42)
  4. başlangıçta aşırı taviz verilmesiyle başlayan bir ilişkide vâki olan hal. şöyle ki, bir ilişki düşünelim. taraflardan biri-kız ya da erkek- sevgilisine bir hayli hoşgörüyle yaklaşıyor, daha açık söylemek gerekirse kılıbık pozisyonunda. sonradan da belki de çevre baskısı ya da başka etmenler sonucu bu tavrında bir değişiklik kararı alıyor. işte bu durumda ilişki kurtarılamayacak bir noktadadır. nasıl mı? bir örnekle anlatalım:
    bir işte çalışıyorsunuz, çok da fazla bir şey yaptığınız yok ama haketmediğiniz şekilde aldığınız maaş 5000 ytl. sonradan patron bu meblağı hakkettiğniz ölçü olan 2000 ytl.ye çekiyor. bu takdirde ne dersiniz? "..evet, zaten benim de hakkettiğim buydu.." mu dersiniz yoksa "..ulan fol yok yumurta yok ortada nereden çıktı bu indirim.." mi?
    ilişkide de böyledir. başta verdiğiniz tavizlerden sonradan olması gerektiği noktaya çekerek döner ve dengeleri temin edersiniz sevgiliniz "...heeh, şimdi oldu dengeler sağlandı..." demez. "...başta böyle değildin, sana neler oldu.." der. çünkü bir kere bir şeylerin tadını almıştır. bu bağlamda ilişkinin iki gidiş yönü var:
    1- ayrılık
    2- bir tarafın ezildiği, diğer tarafın keyfince ipleri elinde tuttuğu bir hal. tabi buna da ilişki denirse...
    #1468169 (grand ekinoks, 29.03.2007 18:50)
  5. + aşkım
    - biz ayrıldık bana aşkım deme!
    + al aşkım hacı bekir lokumu *
    - !?!?!!

(sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı)
    #1468188 (fatal, 29.03.2007 18:54)
  6. inceldiği yerden kopsun mantığıyla hareket etmeyi gerektirir.
    #1468229 (ad lucem, 29.03.2007 19:01)
  7. -aşkım son bir şans ver ilişkimize.
    +hayır olmaz!bokumu yesen bile bu iş burda bitmiştir.
    -hastır lan ordan bana kız mı yok.
    #1468241 (tanimadinmiben, 29.03.2007 19:03)
  8. hastalıklı bir aşk bir daha iyileşemez.

by balmsd
    #1468248 (balmsd, 29.03.2007 19:04)
  9. aşkın o ilişkiden soyutlanmış olması durumudur. o ilişki artık bakkal ahmet abi ile benim aramda olan "bir sabah gazetesi, bir uzun lark, hadi iyigünler ahmet abi." tarzındadır. binlerce fit denizin altında kalıp, basınçtan kurtulmaya çalışmaktır.
    (bkz: impossible)
    #1472934 (dom dom bullet, 30.03.2007 21:43 ~ 21:44)
  10. bilinmelidir ki; karpuz bir kere yarildiktan sonra toplamak cok guctur.*
    #1496880 (nanocu, 06.04.2007 01:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

iliskinin kurtarilamayacak olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iliskinin kurtarilamayacak olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iliskinin kurtarilamayacak olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iliskinin kurtarilamayacak olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.