iliskilerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iliskilerin bitme nedenleri
  2. iliskilerin klise cumleleri
  3. ikili iliskilerin guclendirilmesi
  4. tek gecelik iliskilerin adami
  5. yasadigimiz iliskilerin bize etkileri
  6. tek gecelik iliskilerin adami olmak
  7. siyasi iliskilerin komplo anlaminda kotulenmesi
  8. iliskilerin artik seks odakli olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

iliskilerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iliskilerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iliskilerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amat » yaran yanlis okumalar » abdullah avci » sentrozom » reel politik » m m m » facebook taki fotograf yorumlari » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » sol frame in mahkemeye donmesi » ne mutlu anadoluluyum diyene » kan zehirleyici gazlar » imam hatip lisesi » haris alexiou » yol arkadasi » nah bu kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dardanos aile mezari » bayramda aragonesin elini opmek » avrupa nin kuslari » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » uslamlama » kurt » turk milleti » vibratore turkce karsilik bulmaca » kangaroo » lens » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » iplikci nedim » cool tequila » sumeru » stephen appiah in menajeri