iliski sekli cesitli yollardan olabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ta uzak yollardan
  2. taa uzak yollardan
  3. barisci yollardan sosyalizme gecmek
  4. ab ye girince yollardan avro akacak
  5. senin gittigin yollardan biz geliyorduk
  6. cesitli
  7. turlu cesitli
  8. cesitli yazar kombinasyonlari
  9. oldurmenin cesitli yollari
  10. ego tatmin etmenin cesitli yollari

© 2008 - uludağ sözlük

iliski sekli cesitli yollardan olabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iliski sekli cesitli yollardan olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iliski sekli cesitli yollardan olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geri zekali fasist ben che yi seviyorum » gondar » irib » haykocepkin biz » istanbul » bombibom » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » okayi yamasika kombamba kombamba » atesle barut yan yana durmaz » yavuz selim demirag » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » full cikista olmak » kastamonu » goztepe » zall kimdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » one way ticket » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » orhan ayhan » ask acisi » dave matthews » desti izdivaciniza talibim » yaratici fenerbahce taraftari » a kiss to remember » for the girl » ic camasiri giymeyen insan » tanrinin hayalgucu » rize » sozlukte kufur edememek » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci