iliski bana gore degil butun kizlar benim 

kapat
  1. klasik "aslında ben abazan değilim ha" havası yaratmaya çalışan abazan genç nidası.

yok bir kişiye bağlı olmaktan hoşlanmıyormuş da, yok sıkılıyormuş da falan da filan. ulan dokunsalar ağlayacaksın yalnızlıktan bir de uyduruyorsun.

(bkz: yapma canım arkadaşım)
    #2195724 (sanirim osurdum, 25.08.2007 12:27)
  2. (bkz: aç tavuk kendini buğday ambarında zanneder)
    #2195757 (sur duvari, 25.08.2007 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

iliski bana gore degil butun kizlar benim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iliski bana gore degil butun kizlar benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iliski bana gore degil butun kizlar benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali sami yen cehennemi » zall in buyuk acmasi » devamli bel alti baslik acmak » michael » fener den david villa bombasi » askim sarkim » jeff buckley » while my guitar gently weeps » roope latvala » volkan arslan » gossip girl » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » aramaya inanmayan ibne » rihanna » oneqeno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osurmak » papa john s » pelin batu » klorin » patlicani oksama seansi » resimler ve hayaller » pilotmont » diogo luis santo » babasayfa com » 1gbit internet 60 ytl » buse kilickaya » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » biz ettik sen etme lucescu » olmasa mektubun » lost control