ilgisizlik hastaligi 

kapat
  1. sagopa kajmer'in romantizma albümündeki bir skit.
    #1435865 (kutupsal form, 21.03.2007 12:15)
  2. içindeki bölüm:

aah, ilgisizlik, sizin hastalığınız bu. körsünüz, sağırsınız!
    hepinizin, propagandalarıyla gözünüzü boyadılar.
    herkese, evet tanıdığınız herkese haber vermek için koşmalısınız.
    çok geç olmadan koşun. ben kendim için korkmuyorum,
    ben, artık bir şey yapamam.
    ama siz, siz hala bir seçim yapabilirsiniz.
    sadece hayatta kalmakla yetinmeyin.
    #2265841 (kutupsal form, 05.09.2007 11:33)
  3. (bkz: la finestra di fronte)
    #2986846 (kedisever satanist, 11.02.2008 12:22)

© 2008 - uludağ sözlük

ilgisizlik hastaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilgisizlik hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilgisizlik hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk hava gemisi » marcel petiot » karinca » h h holmes » ktu sozluk » the offspring » bir kadini kendine asik etmenin yollari » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » atm den makbuz isteyen anarsist genc » uludag sozluk gammazi » little big planet » avrupa yakasi replikleri » cehennem dialoglari » cizgi roman » secim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet ali nuroglu » polat alemdar in eroinman olmasi » hold me tight » herild yani » benjamin linus » avcilar kampusu » bininci entry » kim nerede » tanrinin yoklugu » bilgi islem » pro lisans » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » dikkat abdestiniz bozulabilir » kulina » batiskaf