ilginize tesekkur ederim 

kapat
  1. kendisiyle ilgilenilmiş havası yaratmaya çalışan birinin teşekkür etme çabası içerisindeyken sarfettiği cümle. "ben seninle değil sorduğun soruyla ilgilendim" deme şansınız olmaz.. (bkz: yanlış anlamak)
    #915234 (deli bozgun dolu dizgin, 27.11.2006 01:04)
  2. genelde fakat kelimesi başlayan bir cümle tarafından takip edilen, kıl eden kalıp..
    #915274 (lazy pigeon, 27.11.2006 01:13)
  3. reklamcı abi ve ablaların dillerindeki yaradır. *
    #3477447 (rikimikipiki, 01.06.2008 06:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ilginize tesekkur ederim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilginize tesekkur ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilginize tesekkur ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cekirdeksiz uzum » cenk eroglu » alternatif darbe plani isimleri » kucuk kardesin kendini unlu biri sanmasi » bulerias » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » ms visual studio » yanlis numara diyaloglari » konusmayi unutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci