ilginc insan tipleri 

kapat
  1. Alınan yeni arabanın koltuklarının,naylonunu senelerce çıkarmayan insan.
    #1836126 (tathar elanesse, 28.06.2007 18:41)
  2. pogacayi bir hamlede miğdeye atan insanlardir. mubarek pogaca yemiyor sanki bir avuc findik yiyor.
    #1836129 (mulayim, 28.06.2007 18:42)
  3. 10 luk halley i bi paket biskrem yer gibi yiyen insan.
    #1836141 (pelvis, 28.06.2007 18:44)
  4. maddi nedenlerden ötürü değilde kendi isteğiyle sürekli kısa pantolan giyen insanlar vardır, işte tam olarak benim için ilginç insan modelleri bunlardır.

bizim apartmanda en alt kaltta oturan bir eleman vardır bir tane. herif senelerdir kısa pantolan girer. bir yolunu bulsamda konuşsam nasıl bir psikolojisi vardır anlasam diye yapmadık maymunluk bırakmadım senelerdir ama heriften tık yok. denk gelirsek kapı tutuyorum kibarlık olsunda belki iki çift laf eder falan ama hödük teşekkür bile etmiyor. kapısına not yazıcam 'senelerdir sürekli kısa mantolon giymenin nedenir nedir'diye korkuyorum notu yedirir medirir mazallah.

(bkz: sözlük bana cevap bul lan allahsız)

(bkz: why)

(bkz: black)
    #1836171 (puldüşü, 28.06.2007 18:50 ~ 19:00)
  5. benim canım paraziter entrylerimin esprik yanlarına bile $uku vermeyen yurdum pardon sözlüğüm insanları.

$uku verin lan insanın ders çalı$ma azmi depre$sin biraz!
    #1836181 (sidikli, 28.06.2007 18:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ilginc insan tipleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilginc insan tipleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilginc insan tipleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ilginc insan tipleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.