ilgi cekmek icin hasta numarasi yapmak 

kapat
  1. genelde cocukların yaptıgı bir tekniktir. anne inanmaz ama inanıyormus gibi yapar, cocukla ilgilenir ve kendini sorgular. ben nerde hata yapıyorum da cocuk boyle yollara basvuruyor diye. oysa bu ogrenilmis bir davranıstır. cocuk daha once hasta oldugunda ebeveyn asırı ilgi gosterdigi icin cocuk bu konuda bilgilidir. eger cocuk bu durumu kullanmaya baslamıssa ve alısmıssa ilerde ilgi manyagiolabilme ihtimali vardır ve tehlikelidir. mudahele edilmesi gereklidir.
    #922005 (kabaktadi, 28.11.2006 18:01)
  2. Bazen ise yarayabilir. fakat dikkat etmek gerek. abarttiginiz taktirde foyaniz ortaya cikabilir.
    #2743795 (bespring, 25.12.2007 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ilgi cekmek icin hasta numarasi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilgi cekmek icin hasta numarasi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilgi cekmek icin hasta numarasi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » carsi » romeo » akgun akova » ale » ne haber liboslar keynesciler » zlatan ibrahimovic » ingiltere nin saglik sistemi » casio f91w » hayat siyah olum beyaz » sapkin bir beynin lobundan akanlar » madde 22 » iplikci nedim » askim sarkim » k rock » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turgay bahadir » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » gizemli yazar » jolly joker pub xl » 2008 butonu » araba kullanan erkege oral seks yapmak » gloria golf resort » rudolf durkovic » bildirim komutu » ayse ozyilmazel » yaran facebook gruplari » emo » sarhosken entry girmek » teoman » galatasaray a arka libero adaylari