ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek 

kapat
  1. sözlükte son zamanlarda farkedilen durum. türban, din, tanrı vs. konularda bir çok alaycı başlık açılmaktadır. hatta bu başlıkları açan bir takım yazarlar kendilerince cinlik yapıp, aslında öyle demek istemediklerini kinaye yaptıklarını söylerler ama neticede istedikleri ilgiyi görürler. neticede inançsız bir insan olmak inananlarla dalga geçme imkanını vermez kimseye. sözlerime son verirken bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim sözlük. optum kib bye
    #3707758 (kobrullah, 23.07.2008 15:21)
  2. sözlüğün seviyesini dibe vurduran olay olmakla birlikte, sabrettiğinizde kişilerin kimliğinizi öğrendikten sonra üstünüze ne kusacaklarını öğrenmenize yarayan girdilerdir.
    #3707785 (chaichien, 23.07.2008 15:25)
  3. sözlük celebrity'si olup,insanların dikkatini çekmek için daha iyi bir yöntem yoktur.
    yapmayın uuserlar, böyle basit oyunların adamı olmayın.
    #3707800 (bensenobizsizonlar, 23.07.2008 15:30)
  4. ilgi çekmek için başka yöntem yokmuş gibi davranmaktır. hiçbir inançla dalga geçilmeyeceğini hala öğrenememiş küçük çocuklar mı var yoksa aramızda!
    #3707914 (last survivor, 23.07.2008 15:45)
  5. ekşi sözlük yazarlarının sıklıkla yaptığı, zavallılık kokan eylem.
    #3708179 (maX JacK, 23.07.2008 16:33)
  6. şimdi de yaratılış kavramını kullananların amacıdır.
    #3720231 (last survivor, 25.07.2008 20:05)
  7. (bkz: brukerizm in iflası)
    #3720278 (bilgehan, 25.07.2008 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dilber kocarslanli » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » ua cennet » iphone » cumhuriyet » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » scurtel » for the girl » elfmsd » rosa parks » tek odali hayat » shawn marion » damda gezer miyav miyav der » gece » usuyen kutup ayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » 2008 kuresel ekonomi krizi » exodus » imminent » askerligi seven insan » rengin soysal » pulp fiction » mozzart » hayatin icinde hayat yasamak » harun yahya vs einstein » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » mottoman » sinir bozucu sorular » turk aile yapisi » lena headey