iletim teknolojileri 

kapat
  1. ikiye ayrılır.
    (bkz: broadcast links)
    (bkz: point to point links)
    #2720151 (pis cocuk, 20.12.2007 14:33)

© 2008 - uludağ sözlük

iletim teknolojileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iletim teknolojileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iletim teknolojileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eskisehir » masumiyet muzesi » guldurgec » sozlukte gay var » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » soul » ataturk un karga kovalarken olmesi » her tur seks yapilir » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » everybody s gotta learn sometime » aziz yildirim » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » cervix uteri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » audi r8 » adnan polat in hiriltisi » takvim i vakayi » yalnizim » damda gezer miyav miyav der » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » 12 ekim 2008 uds sinavi » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » alvaro obregon » baba ogul diyaloglari » deniz feneri dernegi » golden horn » uludag sozluk un reklam almasi » sozluk u birakip facebook ta takilmak » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi