iletiler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kisisel iletiler oylansin
  2. yaran kisisel iletiler
  3. tekerleme tadinda iletiler
  4. alternatif kisisel iletiler
  5. messengerdan gelen gizemli iletiler
  6. vize zamani msn de kisisel iletiler
  7. kenan dogulu tandansli iletiler
  8. bu aralar gelen sacma mail ve iletiler
  9. sosyal mesaj iceren kisisel iletiler

© 2008 - uludağ sözlük

iletiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iletiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iletiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» manowar » merhamet » loco » cevresellik » pkk » dis » mandalina baligi » vur ha vur » birincil surec dusunme » sagopa dan baskasini tanimam abi » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » acik anksiyete » giuseppe verdi » motorstorm » aleksi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » page hamilton » galatasaray universitesi » amok » uyumak lazim » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » arka mahalle » fenerbahce nasil duzluge cikar » mozole mirach » agliyorum kahrimdan » cimbom sozluk » sacmalamada sinir tanimamak » alaydim elin elime » dft » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » cagrisimlarin gevsemesi