ileri duzey takiye teknikleri 

kapat
  1. işin erbapları tarafından güzel bir biçimde kamuoyu önünde yazılı ve görsel yandaş basın araçları vasıtasıyla icra edilen, öyle her önüne gelenin kıvıramayacağı teknikler olup, üstesinden gelecek olanlarda en başta; farklı durumlar için ve farklı mekanlara özel her an takılmaya müsait maskelere sahip olma şartı olmasa olmaz olan, uygulayan kadar uygulayanlar karşısında ayılıp bayılanlarında bir yerde alan memnun veren memnun mantığı ile sıra dışı bir ilişki yaşamalarına imkan tanıyan teknikleridir.

ileri düzey takiye teknikleri alanında en bilindik, en alkışı hak eden ve en başarılı kişi ne mutlu ki ülkemiz sınırları içinde ikamet etmektedir ve biz Türkiyeliler sonunda adımızı, takiyenin kralını yapılması imkansız addedilen teknikleri uygulayarak yapan bir takiye ustasına sahip olma başarımız ile tüm dünyaya duyurmayı başardık. Ne mutlu bize efenim.

En büyük takiye tekniği ise hiç kuşkusuz; cübbeden çıkıp da takım elbiseye girmektir ve yanında bir de; ben değiştim demektir.

kıyafet değişikliği hakikatten zihniyetin değiştiğinin mi bir göstergesidir ? bunun cevabını benden değil malum kişiden isteyin efenim. *
    #3620990 (bluevelve, 04.07.2008 23:07)
  2. deniz baykal'dan alınması gereken derslerdir.

para iade garantili.
    #3621008 (enderun sevgiler, 04.07.2008 23:11)
  3. bir başucu kitabıdır. best seller adayıdır.
    yazan recep tayyip erdoğan
    fetto yayınevi
    2003-2008 tüm hakları saklıdır.
    sipariş, öneri, düşünce ve yalamalarınız için; http://www.basbakanimiseviyorum.com
    #3621020 (cellchuck, 04.07.2008 23:13)
  4. *"mürteci misin?" diye soranı "hayır mülteciyim, kendimden kaçıyorum!" diye savuşturmak.

*"namaz mı kılıyorsun sen? yakaladım seni çabuk itiraf et..." gibisinden üstüne gelenleri "yoo ne münasebet.. transandantal meditasyon yapıyorum" diye kandırmak.

*oruç tutup tutmadığını soranlara detokstayım demek.

*kazara birisi zekat verdiğini görürse soyal sorumluluk ve pr diye geçiştirmek.
    #3621105 (serbest radikal, 04.07.2008 23:30)
  5. zeka gerektirir. bu teknikler üzerine yorum yapmak da dahil.
    #3621121 (arabam var, 04.07.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

ileri duzey takiye teknikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ileri duzey takiye teknikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ileri duzey takiye teknikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agzini cart diye yirtarim » evli bir erkekle yatmak » ulu tv icin program onerileri » istanbul evleri » driving miss daisy » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » goncourt akademisi edebiyat odulu » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » her turlu tip alaninda uzman anne » kizim olmadan asla » celtek tumulusleri » with the beatles » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » altta kalanin cani cikti » 10 ekim 2008 ankara depremi » minibuscu laflari » shrek corum versiyonu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » erkek delisi » bunyamin ayasi turbesi » komando egitimi almis baliklar » istanbul park » ask korkutur » galatasaray atkisi