ilber e sorma ismet e sor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilber
  2. ilber ortayli ile
  3. ilber ortayli
  4. ilber ortayli bir tanesin sen
  5. ilber ortayli nin sovalye olmasi
  6. ilber ortayli ile tarih dersleri
  7. ilber ortayli nin orhan pamuk a cevabi
  8. ilber ortayli cumhurbaskani olsun kampanyasi
  9. ilber ortayli nin yesil renkli parmagi
  10. ilber ortayli tadinda tenkit etmek

© 2008 - uludağ sözlük

ilber e sorma ismet e sor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilber e sorma ismet e sor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilber e sorma ismet e sor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dublin » didim » ayrintilar arttikca yalanin inandiriciligi artar » eksi oy aldiktan sonra entry yi editlemek » dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » en yakin arkadasin olmesi » firefly studios » meteorolog » bryant park a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci