ilayi kelimetullah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelimetullah
  2. ila i kelimetullah
  3. ilay i kelimetullah icin nizam i alem

© 2008 - uludağ sözlük

ilayi kelimetullah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilayi kelimetullah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilayi kelimetullah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall kimdir » icel » ttnet » umursanmamak » oylesine insan olmak » adalet ve kalkinma partisi » japonyaca » he imbayi ye imbo » turkler ve uzayli atalari » tarumar » toygar isikli » empyrium » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » everybody s gotta learn sometime » ya sev ya sevr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayak parmagi » cirilciplak gitar calmak » gabriel garcia marquez » sozlukteki sabetayistler » alvin ailey » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » understanding » gumushane » kalimerhaba radyo » bombibom » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » witricity » ac dersen acarim christina aguilera » benim niye yok » metallica