ilahi ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilahi
  2. ilahi guc
  3. ask i ilahi
  4. ilahi ask
  5. hadis i ilahi
  6. ilahi soneler
  7. ilahi phantom
  8. ilahi gelin
  9. ilahi morluk
  10. ilahi imge

© 2008 - uludağ sözlük

ilahi ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilahi ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilahi ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» angelica » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » turklerin elinde bir alman tacir » dumur » jerusalemm » 99 kosmak » tom bombadil » facebook u olmayan uuserlar » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » philosophia » ismail turut » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » odtu de kizlar teklif ediyormus » banu guven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isyan marsi » akcakoca » sehid » erkege tecavuz etmek » nostaljik tramvayda aglamak » maskeli baloda kiyafet secimi » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » suudi arabistan » huznun isyan olsun » bursa » before the dawn » cumali » ya sev ya sevr » skibbe nin istifa etmesi